Vyhľadávanie:

Podporili sme letný ozdravovací tábor pre diabetické deti

Podporili sme letný ozdravovací tábor pre diabetické deti

V sobotu, 3. júla 2004, sa pre prvých šesťdesiat detí s diagnózou diabetes mellitus z celého Slovenska začal v rekreačnom zariadení spoločnosti U. S. Steel Košice na Košickej Belej štrnásťdenný letný ozdravovací tábor. Jeho príprava a zorganizovanie je výsledkom spoločného úsilia amerických investorov na Slovensku, Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstva zdravotníctva SR. V troch turnusoch sa na pobyte vystrieda spolu viac ako 180 detí vo veku od šiestich do osemnástich rokov.

Slávnostné otvorenie projektu za účasti predstaviteľov spoločností U. S. Steel Košice, Johnson & Johnson a zástupcov vlády, sa má uskutočniť 14. júla 2004. Pre deti je pripravený zábavný program a nebude chýbať ani diskotéka a autogramiáda hokejových reprezentantov Slovenska a pretekárov automobilových rally.

Podrobnejšie informácie o projekte, jeho konkrétnom zameraní i o tom, ako sa deťom v tábore páčilo, prinesieme v niektorom z nasledujúcich vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...