Vyhľadávanie:

Pohár pre úpravárov

Pohár pre úpravárov

Po ročnej pauze zorganizovali odborári z CHÚV Krásna nad Hornádom na ihrisku vo Valalikoch futbalový turnaj o pohár Rady úsekových dôverníkov pri prevádzke Vodné hospodárstvo a Technické plyny s podporou DV OZ METALURG v závode Energetika. V turnaji sa hralo 2 x 30 minút a už tradične o cennú trofej bojovali tri mužstvá, a to Čerpacie stanice, Technické plyny a spoločný tím mužstiev ČOV Sokoľany a CHÚV Krásna pod názvom Úpravne vody.

V prvom zápase Čerpacie stanice zdolali mužstvo Technických plynov 3:1 (1:1), 3 góly víťazov strelil Kočan, za hostí čestný úspech zaznamenal Farkaš. V druhom stretnutí Úpravne vody zvíťazili po dramatickom boji nad tímom Technických plynov 4:3 (3:1). V prvom polčase boli domáci jasne lepším celkom, ale po zmene strán hostia pridali na útočnej aktivite a nepriaznivé skóre vyrovnali. Až v závere zápasu hráči z Úpravne vody mohutným tlakom strhli víťazstvo na svoju stranu. Za domácich 2 góly strelil Varga, po jednom pridali Hanušovský a Ľ. Lovas, za hostí skórovali Farkaš, Šedivý a J. Lovas.

V rozhodujúcom súboji dvoch neporazených celkov Úpravne vody a Čerpacích staníc sa zápas v riadnom hracom čase skončil nerozhodne 1:1 (0:0), keď za domácich skóroval Hegeduš a za hostí Kočan. Na pokutové kopy však vyhrali Úpravne vody 4:2 "zlatým" gólom Ľ. Lovasa. Najlepším strelcom sa stal Kočan z mužstva Čerpacie stanice, ktorý zaťažil konto brankárov štyrmi gólmi. O zisk cennej trofeje a celkové prvenstvo v turnaji sa pod vedením manažéra Krajcara zaslúžili títo hráči Úpravne vody: Varga, Zeleňák, Ferenc, Baltovič, Zajac, Piroško, Lovas, Hegeduš, Bakši, Matašovký, A. Blažko, V. Blažko, Szabo, Hanušovský a Tomaško.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...