Vyhľadávanie:

Poľovčania sa tešia novému multifunkčnému ihrisku

Poľovčania sa tešia novému multifunkčnému ihrisku

Približne rok a pol trvala výstavba nového viacúčelového ihriska v Mestskej časti Košice-Poľov, ktorá si vyžiadala investíciu vo výške bezmála 56 600 eur (1 705 131,60 Sk). V sobotu minulého týždňa, 19. septembra popoludní, sa Poľovčania konečne dočkali.

"Nové ihrisko je takou našou malou pýchou," povedala na slávnostnom otvorení nového športového stánku starostka mestskej časti Mária Birošová. "Verím, že bude hojne navštevované a že nikdy nebude prázdne. Dá sa na ňom hrať basketbal, tenis i nohejbal a som presvedčená, že najmä mladí mu dajú prednosť pred častým sedením za počítačmi. Starším zasa poslúži na rozhýbanie tela a posilňovanie športového ducha. Prajem aj ostatným, aby sa takýchto multifunkčných ihrísk otváralo po celom Slovensku čo najviac."

Okrem Úradu vlády SR a dispozičného fondu predsedu Národnej rady SR Pavla Pašku, ktorý prestrihnutím pásky spolu so starostkou ihrisko otvoril, prispela na jeho výstavbu v súlade s princípmi spoločenskej zodpovednosti i spoločnosť U. S. Steel Košice. Nový športový stánok si pozrel aj viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák s manželkou Beátou, ktorý v mene firmy prevzal z rúk starostky i Ďakovnú plaketu za rozvoj športu v Mestskej časti Košice-Poľov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...