Vyhľadávanie:

Pomoc v pravej chvíli

Pomoc v pravej chvíli

Dostal ju aj Rudolf Petrák, keď ju najviac potreboval. "Pracoval som ako zváračský technológ na oprave kotla K3 v U. S. Steel Košice u dodávateľa prác SES Tlmače," píše v ďakovnom liste a uvádza, ako jedného dňa pri nástupe do práce pri prechode hlavnou vrátnicou zle stúpil. Schvátila ho nezvládnuteľná bolesť nohy, až nevládnosť. Stihol ešte poprosiť službukonajúceho ésbéeskára a okoloidúcich ľudí o pomoc a potom stratil vedomie. Prebral sa až v sanitke, ktorá ho viezla na centrálny príjem do nemocnice v Šaci.

"Ďakujem z celého srdca celému kolektívu pracovníkov záchranky i nemocnice, lekárom, zdravotným sestrám a všetkým ostatným, ktorí sa s vysokou odbornosťou a neskonalou trpezlivosťou podieľali na mojej záchrane a ošetrení." A tiež neznámym ľuďom, ktorí sa postarali o zdroj jeho obživy, osobný počítač. Nezabudli ho totiž vždy, pri prevoze i ošetrovaní, pridať k jeho osobným veciam.

"S takým príkladným prístupom a výkonom som sa v dnešnom uponáhľanom svete už dávno nestretol. Ešte raz ďakujem."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...