Vyhľadávanie:

Pomôžme Detskej fakultnej nemocnici

Pomôžme Detskej fakultnej nemocnici

Svoju humánnosť, štedrosť a ochotu pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú, už košickí hutníci neraz dokázali. Posledné štyri roky aj prostredníctvom aktívnej účasti v dobrovoľných finančných zbierkach, ktorých výťažok pomohol zdravotníckym zariadeniam v našom meste zakúpiť pre nás všetkých, našich blízkych i ostatných obyvateľov východoslovenského regiónu, život a zdravie zachraňujúcu prístrojovú techniku. Vďaka našej štedrosti, ktorú rovnakým dielom znásobila spoločnosť U. S. Steel Košice, získali napríklad v Záchrannej službe Košice novú sanitku, vo Východoslovenskom onkologickom ústave Košice multifunkčný diagnostický sonografický prístroj na diagnostiku nádorových ochorení a automatickú vyrezávačku blokov, ktorá v rámci liečby zhubných nádorov zabraňuje poškodeniu zdravého tkaniva pri ožarovaní.
Pomoc potrebujú aj v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach, ktorá poskytuje pre naše deti komplexnú zdravotnícku starostlivosť s regionálnou pôsobnosťou. Vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice sa preto rozhodlo vyhlásiť medzi zamestnancami dobrovoľnú finančnú zbierku na zakúpenie anesteziologického prístroja a ultrazvuku pre toto zdravotnícke zariadenie.
Prispieť na zakúpenie prístrojov, ktoré pomôžu pri náročných operáciách a diagnostike, môže každý z nás, zamestnancov U. S. Steel Košice a dcérskych spoločností, a to 50 alebo 100 korunami, prípadne inou sumou formou zrážky zo mzdy za mesiac november. Svoje rozhodnutie každý potvrdí podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na všetkých pracoviskách. A ešte jedna dôležitá správa. Rovnakou sumou, akou bude výťažok zo zbierky zamestnancov, prispejú na zakúpenie prístrojov aj spoločnosť U. S. Steel Košice a Nadácia U. S. Steel Košice, takže sa štedrosť košických oceliarov strojnásobí. Spoločný dar bude predstaviteľom Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach odovzdaný na slávnostnom vianočnom koncerte, ktorý sa uskutoční 8. decembra 2006 v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...