Vyhľadávanie:

Pomôžme košickým záchranárom!

Pomôžme košickým záchranárom!

Svoju solidaritu a humánne cítenie, schopnosť podať pomocnú ruku tým, ktorí to najviac potrebujú, sme už prejavili neraz. Výťažky z dobrovoľných finančných zbierok košických oceliarov pomohli nejednému zdravotníckemu zariadeniu v našom meste získať kvalitné diagnostické prístroje, ktoré si samé, vzhľadom na zložitú situáciu v slovenskom zdravotníctve, nemohli zadovážiť. Pomohli sme tak vlastne i sami sebe. Spomeňme zbierku spred dvoch rokov, vďaka ktorej dostali lekári v detskej košickej nemocnici k dispozícii intenzívny pľúcny ventilátor, či tú minuloročnú, do ktorej sa nás zapojilo vyše 12 tisíc. Naša štedrosť umožnila Východoslovenskému onkologickému ústavu v Košiciach, kde sa lieči i nemálo zamestnancov huty, zakúpiť multifunkčný diagnostický sonografický prístroj, ktorý slúži na včasnú diagnostiku nádorových ochorení, čím sa úspešnosť liečby podstatne zvyšuje.

Pomôžme tentoraz košickým záchranárom, ktorí sú dvadsaťštyri hodín denne pripravení poskytnúť chorým či zraneným urgentnú prednemocničnú zdravotnícku starostlivosť. Sú prví, ktorí prichádzajú na miesta nešťastí, dopravných havárií či mimoriadnych udalostí, ktorí kvalifikovane reagujú na tiesňové volania pri ochoreniach či úrazoch… Sú tu, aby nám v ťažkých chvíľach pomáhali. Potrebovať ich môže každý z nás. Bez rozdielu.

Pomôcť Záchrannej službe Košice získať kvalitnú sanitku je cieľom finančnej zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch. Na tento ušľachtilý cieľ daruje spoločnosť osobitne 1 milión korún. Prispieť môže každý zo zamestnancov, a to 50 alebo 100 korunami, prípadne inou sumou, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku.

Spoločný finančný dar bude predstaviteľom Záchrannej služby Košice odovzdaný 10. decembra na slávnostnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční za účasti známych domácich i zahraničných umelcov v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...