Vyhľadávanie:

Pomôžme onkologickým deťom

Pomôžme onkologickým deťom

Sú malé, bezbranné a predsa už bojujú s najstrašnejšou chorobou ľudstva, ktorá si nevyberá a na vek nehľadí. Ich krehké životy sú v ohrození.

Pomôcť Oddeleniu detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach získať systémy kvalitných a moderných infúznych púmp a lineárnych dávkovačov, ktoré významnou mierou pomáhajú skvalitniť liečbu detí so závažným ochorením, je cieľom zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice. Sumu 3,50 a alebo viac môžete darovať podpísaním formuláru, ktorý je k dispozícii aj na vašom pracovisku. Tak ako po minulé roky, aj tentoraz rovnakou sumou, akou bude výťažok zo zbierky zamestnancov, prispejú na kúpu prístrojov aj spoločnosť U. S. Steel Košice a Nadácia U. S. Steel Košice. Naša pomoc sa tak znovu strojnásobí.

Spoločný finančný dar odovzdajú predstavitelia spoločnosti zástupcom Oddelenia detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach, ako sa už stalo zvykom, na vianočnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční 6. decembra 2013 v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...