Vyhľadávanie:

Pomôžme onkológii!

Pomôžme onkológii!

Počet ľudí z najzákernejšou diagnózou každým rokom rastie. Niet rodiny na Slovensku, vravia odborníci, ktorá by sa s ňou nestretla. Býva krutá, ale dá sa liečiť, ak sa zachytí včas. Hutníci poskytli už niekoľko dôkazov o tom, že im osud chorých ľudí, dospelých i detí, nie je ľahostajný. Pekným dôkazom je tradícia predvianočných finančných zbierok, do ktorých sa zapájajú vďaka svojmu humánnemu cíteniu. Výťažok z nich už pomohol nejednému zdravotníckemu zariadeniu v našom meste.

Cieľom finančnej zbierky, ktorú sa rozhodlo vyhlásiť vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v tomto roku, je pomôcť Východoslovenskému onkologickému ústavu v Košiciach pri nákupe prístrojov a zariadení, ktoré umožnia skvalitniť náročné operácie nádorových ochorení. Pomôžme pri zadovážení dvoch anestéziologických prístrojov a operačného stola!

Prispieť 100 korunami, prípadne inou sumou, môže každý zo zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností formou zrážky zo mzdy za mesiac november 2007, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku. Podobne ako v predošlých rokoch, aj tentoraz rovnakú sumu, akou bude výťažok zo zbierky, pridá spoločnosť U. S. Steel Košice a Nadácia U. S. Steel Košice, takže sa naša pomoc strojnásobí.

Spoločný dar bude predstaviteľom Východoslovenského onkologického ústavu v Košiciach odovzdaný, ako býva zvykom, na slávnostnom vianočnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční v Štátnom divadle Košice večer, 7. decembra 2007. Pomôžme chorým ľuďom a v podstate i sami sebe.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...