Vyhľadávanie:

Pomôžme pomáhať

Pomôžme pomáhať

Pätnásť rokov činnosti naplnených pomocou a podporou verejnoprospešných projektov v oblasti zdravotníctva, humanity, vzdelávania, športu, ochrany a tvorbe životného prostredia, vedy či výskumu, ktoré prinášajú úžitok  mnohým ľuďom  má za sebou Nadácia U. S. Steel Košice. Pomôcť nadácii pri uskutočňovaní jej zámerov môže každý z nás. Stačí vyplniť  Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 %, resp. 3 % (dobrovoľníci) zo zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby, ktoré možno nájsť aj s predtlačenými údajmi nadácie na intranete a v stojanoch Ocele východu a odovzdať ho svojej mzdovej účtovníčke alebo v Zamestnaneckom centre najneskôr do 25. apríla 2018. Všetkým záujemcom o podporu určite poslúžia nasledovné údaje.

Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO): 35549891

V prípade,  že sa rozhodnete pre iný subjekt, musíte vyplnené tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 %, resp. 3 % zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby spolu s potvrdením zamestnávateľa o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti doručiť na príslušný daňový úrad v mieste svojho trvalého bydliska sami.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...