Vyhľadávanie:

Pomôžte zorganizovať MS 2011 v Košiciach!

Pomôžte zorganizovať MS 2011 v Košiciach!

Mesto Košice spoločne s organizáciami KOŠICE - Turizmus, KOŠICE 2013, n.o. s podporou Košického samosprávneho kraja hľadá dobrovoľníkov na prípravu najväčšieho medzinárodného podujatia v ľadovom hokeji na svete, ktoré sa uskutoční v dňoch 29. 4. - 10. 5. 2011 priamo v Košiciach. "Hľadáme komunikatívnych a dynamických ľudí, ktorí ovládajú anglický jazyk a majú skúsenosti s organizáciou podujatí. Od dobrovoľníkov očakávame, že budú v teréne zabezpečovať navigáciu v meste na záchytné parkoviská a pešie ťahy, zabezpečovať informačný servis na miestach prvého kontaktu s mestom alebo priamo v meste a asistovať pri organizovaní kultúrneho programu v meste počas 13 dní," informuje splnomocnenec primátora mesta Košice pre MS v ľadovom hokeji 2011 Otto Brixi.

Všetky potrebné informácie a prihlasovací formulár nájdu záujemcovia na web stránke k hokejovej kampani PLAY SLOVAKIA - PLAY KOŠICE www.hokej.visitkosice.eu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...