Vyhľadávanie:

Ponuka košickej oceliarne mladých zaujala

Ponuka košickej oceliarne mladých zaujala

Uskutočnili sa Dni kariéry

Mimoriadnej pozornosti študentov Technickej univerzity (TU), ale aj iných vysokých škôl, sa tešil stánok spoločnosti U. S. Steel Košice počas Dní kariéry, ktoré sa uskutočnili minulý týždeň, 13. a 14. novembra, v priestoroch Auly Maxima. Svojim budúcim potenciálnym zamestnancom sa počas druhého dňa predstavilo na podujatí 14 firiem z rôznych oblastí priemyslu, informačných technológií, potravinárstva i bankovníctva.

"Zaujíma ma predovšetkým váš štipendijný program," nechal sa počuť Košičan Marek Ihnát z Ekonomickej univerzity Bratislava. "Uvidím, aké sú podmienky... A tiež by som sa rád niečo dozvedel o možnosti čerpať z vašej spoločnosti informácie pri koncipovaní diplomovej práce, na ktorej sa už chystám robiť." S podobnými úmyslami sa pristavovali pri stánku košickej oceliarne aj ďalší študenti. Predovšetkým však štvrtáci a piataci, ktorí sa už onedlho budú musieť rozhodnúť, kam po získaní diplomu zamieria. Zvedavých otázok bolo viac než dosť.

"V hojnom počte sa tu pristavili aj účastníci minuloročných letných stáží. Najmä budúci hutníci a elektrotechnici. Chceli vedieť, čo je vo firme nové, či sa môžu prihlásiť aj na budúci rok, zaujímali ich podmienky, ktoré treba splniť, ale otázky študentov smerovali aj do oblasti brigád, diplomových prác a podobne," informovala Irena Veszková z útvaru GM pre rozvoj a servis ľudských zdrojov. Dodala tiež, že stánok košickej oceliarne navštívilo za jeden deň približne 700 mladých ľudí. Mnohí z nich využili príležitosť a prišli si vypočuť Miroslava Fedora, manažéra pre nábor v USSK, ktorý účastníkom prezentácie priblížil možnosti uplatnenia sa absolventov (TU) v Košiciach v podmienkach U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...