Vyhľadávanie:

Porota vybrala najkrajšie fotografie

Porota vybrala najkrajšie fotografie

Porota
Počas hodnotenia fotografií v Galérii U. S. Steel Košice v popredí Vladimír Vološin, za ním Svätopluk Písecký, vzadu Milan Kapusta. Stabilným členom poroty je od začiatku fotosúťaže viceprezident pre informačné technológie Peter Richardson (v podrepe).

Štvrtý ročník fotosúťaže našich zamestnancov má svojich víťazov. O tých, ktorých fotografie patria medzi najkrajšie, rozhodla v pondelok štvorčlenná porota. Milan Kapusta, Svätopluk Písecký, Vladimír Vološin a viceprezident Peter Richardson hodnotili takmer dvesto fotografií rozdelených do kategórií Ľudia, Slovensko a Šport.

Zatiaľ čo prvé dve boli vyrovnané počtom aj kvalitou záberov, kategória Šport fotografov už natoľko nezaujala. Pre nízky počet fotografií preto porota pre túto kategóriu víťazov neurčila, udelila však čestné uznanie. Medzi priaznivcami fotosúťaže sú autori, ktorí svoje kvality potvrdzujú rok čo rok. Na prvých miestach preto dominujú rovnaké mená ako vlani.

kategória Ľudia
1. miesto - Ondrej Demek
2. miesto - Ľuboš Sova
3. miesto - Vladimír Adamčo

kategória Slovensko
1. miesto - Ján Kisucký
2. miesto - Róbert Gonda
3. miesto - Maroš Šarvanec

kategória Šport
čestné uznanie - Ján Kisucký


Vernisáž fotografií a slávnostné odovzdávanie cien, ktoré bude vyvrcholením 4. ročníka fotosúťaže, sa uskutoční 28. júla o 16. 00 hod. v Galérii U. S. Steel Košice. Víťazné fotografie uverejníme v niektorom z budúcich čísel Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...