Vyhľadávanie:

Pošlite svoj hlas športovcovi

Pošlite svoj hlas športovcovi

Ešte do polnoci 31. januára môžete hlasovať za športovca, o ktorom si myslíte, že by mal získať titul Športová osobnosť Košíc 2009 (ŠOK 2009). Cieľom projektu, ktorý realizuje Progress Promotion, je zvýšiť spoločenskú prestíž športu, oceniť najúspešnejších športovcov sezóny, poďakovať legendám - športovým osobnostiam, ktoré v minulosti preslávili Košice a v neposlednom rade podporiť a spopularizovať aj dorastajúce talenty.

V ankete figurujú tri kategórie, do ktorých boli športovci - osobnosti nominované Košickou športovou akadémiou. V hlavnej kategórii Športová osobnosť Košíc sú na zozname Karol Bačo (vodné pólo), Katarína Hricková (basketbal), Igor Kočiš (kulturistika), Slavomír Lindvai (atletika), Patrik Pollák (jachting), Viktor Gumán (vzpieranie), Juraj Kledrowetz (hokej), Peter Kozár (futsal), Ján Novák (futbal) a Dana Velďáková (atletika). V kategórii Legenda sú nominovaní Róbert Berenhaut (športová žurnalistika), Ján Selvek (hokej) a Stanislav Seman (futbal). V tretej kategórii Nádej najviac hlasov dostali Dominik Hedgyes (kickbox), Miroslav Šušnyák (plávanie) a Radoslav Tatarčík (vzpieranie).

Nominácie v troch hlavných kategóriách sú už teda známe, ostáva ešte určiť absolútneho víťaza ŠOK 2009, ako aj to, koho si fanúšikovia zvolia za Športovú osobnosť Košíc pre rok 2009. Víťaz hlasovania fanúšikov si prevezme ocenenie ŠOK FAN 2009. Poradie športovcov sa každým dňom mení, ak chcete niektorého športovca podporiť, hlasujte na www.sportovaosobnost.sk.

Víťazov vyhlásia na slávnostnom gala programe, ktorý sa uskutoční 30. januára 2010 v hoteli Double tree by Hilton.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...