Vyhľadávanie:

Potešili sa z výhry

Potešili sa z výhry

Ekosúťaž
Riaditeľka školy Margita Mudrončíková prevzala ocenenie a symbolický šek na 5700 korún z rúk Róberta Brožeka z útvaru GM pre environment.

Objektívne príčiny zabránili deťom zo Základnej školy vo Vyšnej Myšli aby sa mohli, tak ako ich rovesníci z Košíc a okolia, zúčastniť na slávnostnom vyhodnotení výsledkov prvého ročníka súťaže U. S. Steel Košice pod názvom Kde a ako budeme bývať, ktoré sa za prítomnosti prezidenta spoločnosti Christophera Navettu a generálneho manažéra pre environment Tibora Duchonoviča uskutočnilo v košickom amfiteátri 6. mája 2004.

O výhru však pochopiteľne neprišli. Presne o týždeň po vyhlásení výsledkov súťaže, 13. mája, im ju prišli osobne odovzdať členovia hodnotiacej poroty z U. S. Steel Košice - Róbert Brožek, Angelika Oravcová z útvaru GM pre environment a Martina Hegedüšová z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Žiakov a ich pedagógov potešila nielen finančná odmena za projekt výstavby altánku pri rieke Olšava a za jej vyčistenie, ale i vecné darčeky s logom súťaže Papraďkom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...