Vyhľadávanie:

Potvrdili záujem pokračovať v spolupráci

Potvrdili záujem pokračovať v spolupráci

Na krátku pracovnú návštevu partnerskej Strednej odbornej školy v Košiciach-Šaci na pozvanie jej riaditeľa Jozefa Šablatúru prišiel v piatok  23. júna 2017 prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso spolu s viceprezidentom pre ľudské zdroje Martinom Pitorákom a generálnym manažérom pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milanom Polčom

Hlavnými témami spoločných rozhovorov bola problematika náborového procesu žiakov a  spolupráca školy a košickej oceliarne v tejto oblasti, vplyv nepriaznivého demografického vývoja na dostatok žiakov, slabý záujem mladých študovať technické odbory i vzájomná kooperácia pri koncipovaní študijných odborov a vykonávaní prevádzkovej praxe v podmienkach U. S. Steel Košice. Súčasťou návštevy bola aj prehliadka školy a jej vybavenia, tried i dielní praktického vyučovania a centra odborného vzdelávania, ktoré vzniklo v roku 2009 a na zriadení ktorého participovala aj naša spoločnosť. Zástupcovia oboch strán potvrdili záujem v spolupráci pri získavaní, výchove a vzdelávaní potenciálnych zamestnancov firmy pokračovať. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...