Vyhľadávanie:

Povedali po behu

Povedali po behu

"Po dvojročnej pauze som sa na štart do bielej stopy opäť tešila. Nám, ženám, ani tak nešlo o víťazstvo, ako o pohyb na čerstvom vzduchu v kruhu priateľov a známych. Najväčšiu radosť sme mali z krásneho slnečného počasia. Počas behu sa nám naskytol ideálny pohľad na slnkom zaliate Vysoké Tatry," vyjadrila svoje pocity víťazka v ženskej kategórii nad 50 rokov Eva Varholáková.

Nadšenie z účasti v behu neskrýval ani zamestnanec divízneho závodu Doprava, piaty v poradí mužov nad 50 rokov Imrich Lelkeš: "Vďaka organizátorom všetko klapalo na jednotku. Mali sme skvelé počasie, výborne pripravenú trať a skúsených kvalifikovaných rozhodcov. Našu vekovú kategóriu tvorila výkonnostne vyrovnaná partia bežcov z uplynulých rokov, o čom svedčia minimálne časové rozdiely v cieli. Škoda, že na Kojšovku neprišlo viac mladších spolupracovníkov, ktorí by určite zvýšili konkurenciu na trati."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...