Vyhľadávanie:

Poznačte si do kalendára

Poznačte si do kalendára

Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice 2013 o necelé tri mesiace

Siedmy ročník dobrovoľníckeho podujatia?košických?oceliarov U. S. Steel pre Košice sa uskutoční v piatok 17. a v sobotu 18. mája 2013 a je len na vás, ktorú z vybraných organizácií sa rozhodnete nezištne podporiť. Pomáhať budeme, najmä zbierkou šatstva a ďalších potrieb, Arcidiecéznej charite Košice a Charitnému domu Oáza - nádej pre nový život v Bernátovciach, Nemocnici Košice - Šaca zapojením sa do Hutníckej kvapky krvi, manuálnou prácou Autistickému centru Rubikon v Myslave, Únii nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Botanickej záhrade UPJŠ v Košiciach, Občianskemu združeniu Priatelia trstenskej prírody, Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov, Zoologickej záhrade Košice a pri príležitosti Európskeho hlavného mesta kultúry, ktorým sa v roku 2013 stali Košice, aj Štátnej filharmónii Košice.

V nasledujúcich vydaniach Ocele východu postupne predstavíme subjekty i našu dobrovoľnícku pomoc a tiež prinesieme podrobnejšie informácie o spôsobe prihlasovania sa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...