Vyhľadávanie:

Pozvánka do Litmanovej

Pozvánka do Litmanovej

Sekcia lyžiarskej turistiky Klubu turistov mesta Košice pripravuje na sobotu 6. marca 2004 pre záujemcov zimnej turistiky zájazd do Litmanovej. Na svoje si tam prídu lyžiari-bežkári, peší turisti i zjazdári.

Pre zamestnancov z U. S. Steel Košice je zabezpečený autobus s odchodom o 7.15 h. z parkoviska na Námestí osloboditeľov. Záujemcovia si budú môcť vybrať jednu z troch trás, bežkári v dĺžke 17 km z Ľubovnianskeho hradu cez Oslí vrch, sedlo Vábec, Čertovú skalu, Jarabinskú tiesňavu až do lyžiarskeho areálu SKI COMP Fakľovka v Litmanovej. Pre menej zdatných bežkárov, ale najmä pre peších turistov bude vytýčená 8 km trasa z Litmanovej po doline Veľkého Lipníka až na pútnické miesto Zvir. Na svahu SKI COMP Fakľovka sa budú môcť po celý deň lyžovať zjazdári.

Turisti i lyžiari z U. S. Steel Košice sa môžu prihlásiť u turistického "baróna" Jozefa Mitaľa do 5. marca 2004, telefonicky na kl. 3-8034 alebo na mobil: 0904 318 414.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...