Vyhľadávanie:

Pozvánky pre vytrvalcov

Pozvánky pre vytrvalcov

Hoci sa tohtoročná bežecká sezóna už oficiálne skončila, mnohí z vytrvalcov určite využijú pozvánky na behy, ktoré organizátori pripravujú v období vianočných sviatkov i po novom roku.

  • Agilní organizátori zo Športového klubu Bodva v Moldave nad Bodvou pripravujú 2. ročník Vianočného behu ulicami mesta. Preteky na 10,5-kilometrovej trati sa uskutočnia v sobotu 21. decembra so štartom o 13. hodine. Súťaž je vypísaná pre mužov v kategóriách do 39 rokov i nad 40 rokov a v kategórii žien. Štartovné je päť eur, pre každého účastníka bude pripravené občerstvenie (guľáš a čaj). Po pretekoch sa pre bežcov a ostatných hostí podujatia uskutoční v K5 bowling bare diskotéka. Prezentácia štartujúcich je od 12. 30 hod. pri bývalej kotolni K5 v Moldave nad Bodvou. Záujemcovia o beh sa môžu prihlásiť na e-mailovej adrese: skbodva@skbodva.sk alebo na tel. čísle 0915 933 609.
    -bj-
  • Na 2. sviatok vianočný, vo štvrtok 26. decembra, sa v Bardejove uskutoční 15. ročník Vianočného behu na 10 km. Štart bude pre všetky vekové kategórie mužov a žien o 10.00 hod. pri zimnom štadióne. Prezentácia pretekárov sa začína už o 8:00 na futbalovom štadióne. Štartovné pre dospelých je šesť eur, pre juniorov a juniorky päť eur. V cene je občerstvenie, obed a pre každého vianočný darček.
  • So starým rokom sa bežci už tradične rozlúčia v utorok 31. decembra v Horovciach v Michalovskom okrese na jubilejnom, už 30. ročníku Silvestrovského behu Horovská desiatka. Muži - v piatich vekových kategóriách a ženy v troch kategóriách odštartujú na 10-kilometrovú trať o 11. hodine od kultúrneho domu. Podujatie je pre všetkých štartujúcich bez účastníckeho poplatku a každý z pretekárov dostane v rámci memoriálu J. Sopirjaka tričko, účastnícku vlajku, občerstvenie a obed. Prví traja v každej vekovej kategórii získajú hodnotné vecné ceny. Organizátori sa tešia na spoločnú oslavu Silvestra s bežcami.
  • Klub orientačného behu ATU Košice organizuje v pondelok 6. januára 2014 beh na 5 km pod názvom Košický trojkráľový beh. Štart je o 15.00 hod. na Hlavnej ulici v Košiciach od súsošia Immaculata a trať je situovaná na okruhu historickým centrom a v mestskom parku. Prihlášky pomocou on-line prihlasovacieho systému na www.3kb.sk do 2. 1. 2014, alebo osobne pri prezentácii. Štartujú muži i ženy bez obmedzenia veku, štartovné je šesť eur pri platbe prevodom do 2. 1. a osem eur pri prezentácii. Úhrada štartovného na účet: 0109254274/0900. Ako variabilný symbol použite symbol vygenerovaný prihlasovacím systémom, špecifický symbol je 018. Do poznámky uveďte vaše meno a pri prezentácii predložte potvrdenie o zaplatení. V cene je štartovné číslo, občerstvenie, vrece na osobné veci a čelenka s logom podujatia. Prezentácia je od 12:30 do 14:00 v priestoroch SPŠ dopravnej na Hlavnej ul. č. 113, kde budú aj šatne pre pretekárov. Prví traja muži i ženy budú odmenení vecnými cenami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...