Vyhľadávanie:

Pracovné cesty po novom

Pracovné cesty po novom

V pondelok 3. 7. 2006 v U. S. Steel Košice slávnostne otvorili činnosť spoločnosti Carlson Wagonlit Travel, na Slovensku zastúpená spoločnosťou SKY 4 U s.r.o. Spoločnosť od 1. júla 2006 poskytuje cestovné služby pre U. S. Steel Košice.
Na otvorení pracoviska, ktoré sa nachádza v budove Vonkajších vzťahov USSK vo vstupnom areáli, sa zúčastnili generálny manažér pre nákup U. S. Steel Corporation Thomas A. Coughlin, generálna manažérka pre nákup U. S. Steel Košice Deborah A. Grabeová a generálny riaditeľ SKY 4 U s.r.o. Robert Mikita.
"Spoločnosť Carlson Wagonlit Travel je najväčším celosvetovým poskytovateľom cestovných služieb pre obchodných cestujúcich. Pôsobí v stopäťdesiatich krajinách a klientom zabezpečuje kvalitný kompletný servis," uviedol R. Mikita. "Verím, že s jej službami budú spokojní aj klienti U. S. Steel Košice."
Nový poskytovateľ služieb prináša aj niekoľko zmien súvisiacich s vybavovaním pracovných ciest. V prvom rade usiluje o zefektívnenie činnosti maximálnym využívaním možností výpočtovej techniky. Mení sa filozofia vydávania platobných kariet a tlačivá na vyplnenie údajov. "Všetky potrebné informácie nájdu zamestnanci na intranete U. S. Steel Košice na Cestovateľskom portáli v časti Užitočné," informovala Iveta Smolnická, vedúca odboru transakcie so záväzkami U. S. Steel Košice. "Najpodstatnejšie zmeny od 1. júla 2006 sú tieto: Všetky pracovné cesty zamestnancov U. S. Steel Košice (rezervácia leteniek, ubytovanie a súvisiace služby) zabezpečuje výlučne spoločnosť SKY 4 U s.r.o. Zálohy na pracovné cesty v slovenských korunách i v cudzej mene bude poskytovať pokladnica U. S. Steel Košice na prízemí AB budovy. V tejto pokladnici bude možné vyúčtovať aj zahraničné pracovné cesty, ktoré neboli vyúčtované do konca júna 2006. Dokumentácia TOS/VF/F2.03 Poskytovanie cestovných náhrad je aktuálna (spolu so zmenami uvedenými v Cestovateľskom portáli) až do jej zrušenia po vydaní novej dokumentácie."
Cestovatelia nájdu všetky užitočné informácie na už spomínanom Cestovateľskom portáli. V priestoroch košického pracoviska sa o servis železiarov budú starať Daniel Fialka a Róbert Tatár.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...