Vyhľadávanie:

Prečo ste sa prihlásili do súťaže?

Prečo ste sa prihlásili do súťaže?

Opýtali sme sa účastníkov castingov U. S. Steel TALENT NIGHT 2005

V pondelok odštartovalo prvé výberové kolo U. S. Steel Talent Night. Súťaž zameraná na vyhľadávanie a podporu talentovaných mladých ľudí z východného Slovenska prilákala tanečníkov, spevákov a hudobníkov už po piatykrát. Jej čaro spočíva v tom, že na rozdiel od iných súťaží, v tejto musia účastníci prezentovať vlastnú tvorbu. Pondelkové výberové kolo patrilo tanečníkom, ktorých sa do súťaže tohto roku prihlásilo 39. Včera pred porotou vystúpili s vlastnými piesňami speváci. Od dnešného dňa až do konca týždňa patrí pódium najviac obsadenej kategórii - hudobným skupinám. O troch postupujúcich zo štyridsiatky prihlásených porota rozhodne v piatkovom semifinálovom kole.

  • Marián Sivák
    Prihlásili sme sa s partnerkou, aby sme trochu zviditeľnili druh tanca, ktorému sa venujeme. Spoločenské tance sú bohužiaľ momentálne v tieni disko štýlu a hip-hopu. Rozhodne si však zaslúžia pozornosť.
  • Zuzka Zavacká
    Sme veľmi mladá skupina a táto súťaž je pre nás zaujímavá tým, že tu môžeme získať skúsenosti, ktoré nám chýbajú. Zo súťaže máme veľmi dobrý pocit. Videli sme výborných tanečníkov a zažili skvelú atmosféru.
  • Valér Bendík
    Od mala ma baví tancovať, preto som neváhal, keď som sa o súťaži dozvedel. Myslím, že vo mne niečo je, tak som to prišiel ukázať. Zo svojho výkonu mám dobrý pocit.
  • Lucia Povazsayová
    Máme svoj cieľ a chceli sme prekonať všetky prekážky, ktoré sa nám stavajú do cesty. Chceli sme si dokázať, že sme dobré. Štastie na Talent Night sme pokúšali aj vlani.
  • Mária Pavúková
    Sme tanečná skupina MV- Dance z Prešova. S naším trénerom sme nacvičili tri choreografie, ktoré sme predstavili porote. Skúsenosti so súťažami máme, okrem iného aj z Majstrovstiev Slovenska v spoločenskom tanci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...