Vyhľadávanie:

Predstavitelia z Pittsburghu navštívia USSK

Predstavitelia z Pittsburghu navštívia USSK

Zajtra a v piatok navštívia ko-šické železiarne najvyšší predstavitelia U. S. Steel Corporation z Pittsburghu - prezident a Chief Executive Officer John P. Surma, podpredseda Správnej rady pre právne a administratívne záležitosti, generálny právny zástupca a tajomník Dan D. Sandman, senior viceprezident pre ľudské zdroje a podnikateľský servis Thomas W. Sterling, výkonný viceprezident a Chief Operating Officer John H. Goodish, výkonná viceprezidentka pre financie Gretchen R. Haggerty a senior viceprezident pre strategické plánovanie a rozvoj podnikania John J. Connelly.

Na pôde USSK ich privíta prezident USSK David H. Lohr a ďalší topmanažéri firmy. Hostia z Pittsburghu sa zúčastnia slávnostného začatia výstavby budovy pre galvanizačnú linku, ktorá ročne bude produkovať 350 tisíc ton plechov určených pre automobilový priemysel. Jej výstavba bude stáť približne 160 miliónov dolárov, pričom spustenie linky sa očakáva v roku 2007. Produkcia plechov z galvanizačnej linky podstatne zvýši konkurencieschopnosť U. S. Steel Košice v strednej Európe.

Predstavitelia z Pittsburghu sa zároveň stretnú s topmanažérmi USSK a navštívia aj viaceré výrobné prevádzky firmy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...