Vyhľadávanie:

Premiéru v Galérii USSK mali fotografie

Premiéru v Galérii USSK mali fotografie

Vernisáž výstavy zavŕšila 3. ročník fotosúťaže zamestnancov

Fotosúťaž
Suverénny víťaz kategórie Zvieratá Vladimír Adamčo v rozhovore s predsedom poroty, viceprezidentom Petrom Richardsonom. Pán Adamčo môže byť spokojný. Na rozdiel od ostatných fotografov sa do súťaže zapojil po prvýkrát a hneď aj úspešne.

Presne pred týždňom ocenil prezident Christopher Navetta a viceprezident pre informačné technológie Peter Richardson najlepších fotografov 3. ročníka amatérskej fotosúťaže zamestnancov. Ceny z ich rúk prevzali autori v priestoroch novovzniknutej Galérie U. S. Steel Košice.

Galéria vznikla len nedávno a premiéru v nej mali práve fotografie našich zamestnancov. Priestor, ako stvorený na tento účel, poskytla budova Vonkajších vzťahov vo vstupnom areáli. Miesto v nej nájdu práce šikovných železiarov a umelcov z Košíc a regiónu.

O tom, že medzi našimi zamestnancami núdza o talenty nie je, potvrdili aj úvodné slová prezidenta na vernisáži výstavy. S viceprezidentom Richardsonom zdôraznili radosť z kreativity a talentu hutníkov.

Šiesti autori víťazných fotografií si minulú stredu prevzali svoje finančné a vecné ceny. Ďalším vystavujúcim bude 3. ročník súťaže pripomínať tričko a pero s logom fotosúťaže. Fotografie si v prvých dňoch otvorenia výstavy prišlo pozrieť vyše päťdesiat návštevníkov. Výstava bude sprístupnená do 28. mája vždy v pracovných dňoch od 8.30 do 16.00 hod. Na záver už len informácia pre všetkých, ktorí sa do fotosúťaže zapojili. Svoje fotografie si v galérii môžete vyzdvihnúť od piatku 21. mája.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...