Vyhľadávanie:

Prestalo sa im dariť

Prestalo sa im dariť

Tretia prehra hádzanárov 1. MHK Košice v extralige na domácej palubovke

Hádzanárom košického klubu 1. MHK sa v tejto sezóne nadmieru vydaril úvod. V prvých šiestich kolách zvalcovali všetkých súperov, a to nielen doma, ale aj na ich palubovkách a bez straty bodu sa usadili na najvyššej priečke v tabuľke. V ďalšej časti jesene sa karta obrátila, prestalo sa im dariť a dnes majú Košičania na svojom konte už tri prehry.

V sobotu bolo na programe 10. kolo, v ktorom zverenci trénera Gabriela Schmiedta zaregistrovali tretiu prehru na domácej pôde po sebe. Najprv podľahli o dva góly (27:29) Považskej Bystrici, potom prehrali o gól (30:31) v súboji s majstrovským Prešovom a v sobotu neuspeli po prehre (30:35) ani s ŠKP Bratislava, na ktorého palubovke v prvej polovici základnej časti Košičania bez problémov zvíťazili o 10 gólov (33:23).

V tomto súboji sa proti Bratislavčanom herne trápili. V obrane hrali alibisticky, neoslnili ani v bojovnosti a chýbal im aj väčší dôraz v obrane i v útoku. Zápas sa pre nich nevyvíjal dobre, hráči sa nedokázali dostať do tempa, ani do hernej psychickej pohody. Súperovi síce nastrieľali 30 gólov, ale veľa dostali. Hostia tak vrátili našim hádzanárom prehru z prvého vzájomného zápasu, na ktorú budú musieť Košičania čo najskôr zabudnúť. Totiž už túto najbližšiu sobotu sa predstavia v zápase 11. kola na horúcej pôde v Nových Zámkoch, kde to nebudú mať ľahké. Musia totiž rátať s tým, že domáci sa určite budú snažiť im vrátiť prehru 24:27 ešte zo 4. kola v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...