Vyhľadávanie:

Prezentovať sa bude aj U. S. Steel Košice

Prezentovať sa bude aj U. S. Steel Košice

TEX EXPO - strojárstvo, metalurgia, elektrotechnika

Medzinárodný technický a investičný veľtrh TECH EXPO sa uskutoční v dňoch 9. až 11. novembra v hale Cassosport v Košiciach. Ako minulý týždeň informoval na tlačovej besede riaditeľ agentúry Bocatius Róbert Šalata, súčasťou veľtrhu orientovaného na strojárstvo, metalurgiu a elektrotechniku, je aj medzinárodná investičná konferencia, ktorú organizuje SARIO.

V rámci investičnej konferencie Potenciál dodávateľských vzťahov budú môcť slovenské podnikateľské subjekty absolvovať niekoľko odborných prezentácií zameraných na tematiku zvýšenia podnikateľskej konkurencieschopnosti na východnom Slovensku prostredníctvom dodávateľských vzťahov s etablovanými zahraničnými investormi. Hlavné prezentácie podujatia zabezpečia predstavitelia spoločnosti GETRAG FORD Transmissions, ktorá v priemyselnom parku postaví nový závod na výrobu prevodoviek za vyše 11 miliárd korún. Vystúpia aj zástupcovia spoločnosti U. S. Steel Košice. Podrobnejšie informácie nájdu záujemcovia na internetovej stránke SARIO. V rámci konferencie sa uskutoční subkontraktačná burza a rokovania Ford Tragu s potenciálnymi dodávateľmi.

Ako Šalata uviedol, prezentovať sa bude 57 vystavovateľov zastupujúcich 167 firiem z Nemecka, Španielska, Česka a Slovenska. Na výstave, ktorá je verejnosti prístupná od 10. do 18 hod., sa bude prezentovať aj U. S. Steel Košice svojou expozíciou z Brna, ktorá získala ocenenie za nápaditú marketingovú realizáciu, ako aj Centrum ekonomického rozvoja (EDC), ktoré na východ Slovenska priviedlo 14 investorov. Na výstavu je bezplatný vstup. Organizátori pre návštevníkov pripravili aj lahôdku - výstavku technických kuriozít v spolupráci s pelhřimovským Múzeom kuriozít a košickým Guinessovým klubom, ktorý chce vyrobiť najväčšiu špongiu na svete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...