Vyhľadávanie:

Prezident firmy Scott Buckiso rozsvietil vianočné svetlá na FMMR

Prezident firmy Scott Buckiso rozsvietil vianočné svetlá na FMMR

Vianoce sú predo dvermi a s nimi aj čas, kedy sa zvykneme na chvíľu zastaviť a pomaly bilancovať uplynulý rok. Zamestnanci a študenti Fakulty materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity (FMMR), ktorá si v tomto roku pripomenula 65. výročie založenia, pri tejto príležitosti medzi seba pozvali rektora univerzity Stanislava Kmeťa i prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Scotta Buckisa, aby sa s nimi podelili o niekoľko chvíľ pri svetlách vianočného stromčeka, ktoré na pôde fakulty rozsvietil práve predstaviteľ hutníckej firmy. Nechýbali ani darčeky a štedro prestreté stoly.

Scott Buckiso, ako sa na krstného otca fakulty patrí, priviezol so sebou tablety, ktoré dostanú k Vianociam tí najlepší zamestnanci a študenti FMMR. Na oplátku si prevzal z rúk dekanky Ivety Vaskovej bronzový odliatok v podobe štátneho znaku SR, ktorý vytvorili zamestnanci fakulty a sadu tričiek pre seba a svojich blízkych, ozdobených rovnakým motívom, aký zdobí aj steny sídla fakulty. Mimochodom, pri pohľade na vynovené priestory prezident spoločnosti U. S. Steel Košice vyhlásil, že sa mu páčia natoľko, že keby bolo možné vrátiť sa späť do školy, tak by chcel študovať práve tu. Počas stretnutia sa poďakoval celému tímu FMMR za prácu, ktorú odviedli v tomto roku a poprial im veľa úspechov do budúcnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...