Vyhľadávanie:

Príbehy, ktoré hladia

Príbehy, ktoré hladia

My, ľudia, občas nevieme ako ďalej. Niekedy robíme nesprávne či bláznivé rozhodnutia. Z času na čas sme na dne alebo chtiac nechtiac spôsobíme, že sa tak cíti niekto druhý. V takýchto chvíľach vždy pomôže milé slovo či vedomie, že v tom nie sme sami. Knižka našej kolegyne, vysokopeciarky Jolany Lackovej, je medicínou pre dušu. Prostredníctvom svojich poviedok vás povzbudí, rozosmeje, no hlavne prinúti zamyslieť sa. Píše sa okrem iného v záverečnom odkaze na obálke knihy. Oplatí sa zahĺbiť do jej príbehov, ktoré hladia.

„V tejto útlej knižke, ktorú som nazvala Príbehy, ktoré hladia, prinášam čitateľom smutno-veselé alebo veselo-smutné príbehy a epizódy, ktoré vymyslel ten najlepší autor na svete – ŽIVOT. Prežili ich moji známi, rodina, kamaráti, susedia, kolegovia, priatelia a možno sa v niektorých nájdu aj čitatelia,“ vraví naša kolegyňa, pre ktorú sa písanie a literatúra stali životným koníčkom. Kniha Príbehy, ktoré hladia, nie je ani zďaleka jej prvotinou. Na pultoch kníhkupectiev sa objavili tituly Malé príbehy či Kaplnka a s úspechom sa stretla aj jej kniha Muž z gulagu, v ktorej prerozprávala skutočný príbeh človeka, ktorého nezlomili ani neuveriteľné zverstvá.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...