Vyhľadávanie:

Pribudne bedminton

Pribudne bedminton

Pripravujeme XXIII. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice

Populárne letné športové hry v štrnástich športových odvetviach sa v tomto roku budú konať v dňoch 12. - 14. septembra. Prológom jednotlivých súťaží jednotlivcov i družstiev však bude súťaž v golfe, ktorá sa uskutoční v predstihu, už v nedeľu 8. septembra, v novom areáli v Malej Ide. Organizátori zabezpečujú v týchto dňoch priestory pre jednotlivé športy a začínajú prijímať a evidovať prihlášky športovcov z radov našich zamestnancov. Záujemcovia sa môžu prihlasovať buď u vedúcich športov, alebo u členov organizačného výboru v jednotlivých závodoch, útvaroch a dcérskych spoločnostiach.

Letné športové hry majú oproti vlaňajšku niekoľko noviniek. Pribudol nový šport - bedminton, ktorý sa odohrá v telocvični Cassovia badminton spot na Južnom nábreží 13. Bude to súťaž jednotlivcov a hrať sa bude v kategóriách mužov i žien. Vzhľadom na vlaňajší malý počet prihlásených tímov v malom futbale môžu jednotlivé závody prihlásiť do turnaja aj dve mužstvá (A a B). V behu na 10 kilometrov sa rozširuje veková kategória mužov nad 60 rokov. K zmene dôjde aj u šachistov, ktorí dlhé roky hrali svoj turnaj v herni vysokoškolských internátov na Jedlíkovej. V tomto roku si zasadnú za šachovnice v klube šachistov TJ Slávia Košice pod tribúnou atletického štadióna na Watsonovej ulici. Keď sa v individuálnych športoch prihlási v niektorej vekovej kategórii malý počet súťažiacich, organizačný výbor si vyhradzuje právo vekové kategórie upraviť, alebo zrušiť. V prílohe uverejňujeme adresár vedúcich športov pre tohtoročné letné športové hry.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...