Vyhľadávanie:

Pribudnú hutníci-operátori i mechanici

Pribudnú hutníci-operátori i mechanici

Rady košických hutníkov posilnia aj čerství maturanti

Slávnostné vyradenie absolventov Strednej odbornej školy v Košiciach-Šaci sa uskutočnilo v stredu 26. mája 2010. V prítomnosti pedagógov, majstrov odborného výcviku, rodičov, priateľov a ďalších hostí, medzi ktorými nechýbali ani Miroslav Fedor a Ľubomír Gromoš z úseku generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov U. S. Steel Košice, čerstvým držiteľom maturitných vysvedčení zablahoželal a veľa úspechov v ďalšom živote poprial riaditeľ školy Jozef Šablatúra.

"Slávnosť bola jedinečnou príležitosťou aj na stretnutie a diskusiu so sedemnástimi absolventmi, ktorí počas celého štvorročného štúdia dosahovali veľmi dobré výsledky a s ktorými naša spoločnosť v septembri minulého roka, teda ešte počas štúdia, podpísala riadne pracovné zmluvy. So všetkými sme predebatovali našu ponuku aktuálnych pracovných miest vo fabrike a oboznámili ich s možnými termínmi nástupu," informoval senior konzultant náboru a výberu Miroslav Fedor. Hutníci-operátori, programátori obrábacích a zváracích strojov a zariadení, mechanici elektrotechnici a mechanici strojov a zariadení, ako dodal, posilnia rady košických hutníkov na pracoviskách finišingu.

Zástupcovia košickej oceliarne nechýbali ani na podobnej slávnosti v Strednej odbornej škole železničnej v Košiciach, s ktorou firma spolupracuje na výchove a príprave budúcich dopravárov. Traja absolventi odboru mechanik-elektrotechnik, ktorí uzatvorili s USSK pracovnú zmluvu vlani v októbri, sa stanú zamestnancami divízneho závodu Doprava.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...