Vyhľadávanie:

Pridajte sa!

Pridajte sa!

Príležitosť pre mladých ako pomôcť Vysokým Tatrám

Chcete pomôcť Vysokým Tatrám? Ak ste navyše mladý, Rada mladých Odborového zväzu METALURG vám ponúka zaujímavú príležitosť. "Akciu Pomoc Tatrám organizujeme v spolupráci so Slovenským skautingom na prelome júna a júla," informuje Martin Majerský, predseda Rady mladých OZ METALURG.

"Ide o päťdňové podujatie, ktoré sa začína 29. júna a končí 3. júla 2005. Samotné práce vo Vysokých Tatrách sú rozvrhnuté na tri dni, počas ktorých sa budeme podieľať najmä na čistení intravilánov obcí, úpravách mestského lesoparku, opravách turistických chodníkov a značení, prípadne na prácach, na ktorých sa dohodneme na mieste. Ubytovanie je zabezpečené v ZŠ v Tatranskej Lomnici, je však nutné, aby si každý účastník doniesol vlastnú karimatku a spací vak. Spať sa bude dať, za príplatok, aj v blízkom penzióne. Raňajky a večere budú v penzióne a v reštaurácii, obedy formou balíčkov. Účastníkov odvezie aj dovezie autobus."

Bližšie informácie o akcii získate na e-mailových adresách: mmajersky@sk.uss.com, t. č. 3-4201 alebo 788 18 11 a tiež na milada.groholova@ozmetalurg.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...