Vyhľadávanie:

Príďte na turnaj STEEL HOCKEY CUP

Príďte na turnaj STEEL HOCKEY CUP

Od roku 2003 udržujú naši obchodníci športovú spoluprácu so zákazníkmi z rôznych firiem nielen zo Slovenska, ale aj z Čiech. Odvtedy až do roku 2015 sa konali na ľade vzájomné súboje hokejových tímov obchodníkov a zákazníkov s názvami Cassovia Super Stars a Bohemia Steelers. V konfrontácii trinásťročnej histórie vzájomných síl bol pomer zápasov 8:5 v prospech našich obchodníkov. Vzhľadom na to, že v obidvoch mužstvách bol vždy dostatočný počet hráčov a nie každý z nich dostal príležitosť vyžiť sa na ľade a dostatočne sa realizovať, vlani pristúpili organizátori tohto podujatia k zmene. Navyše, záujem hrať na našom turnaji mali aj obchodní partneri z Rakúska a Slovinska. Preto sa už v minulom roku namiesto dvoch zápasov uskutočnil turnaj troch mužstiev. K dvom spomínaným celkom Cassovie a Bohemie pribudol International Team.

Odohrali sa tri stretnutia systémom každý s každým 2 x 20 minút hrubého času. Víťazom turnaja Steel Hockey Cup sa stali hokejisti domáceho mužstva Košice Stars, ktorí zdolali Bohemiu 6:5 a nad Internationalom vyhrali 6:2.

V tomto roku sa podobný turnaj uskutoční v Steel aréne vo štvrtok 23. marca. Štartovať budú však už štyri mužstvá so zaujímavým programom. Najprv sa v prvom zápase o 16.15 hod. stretnú Košice Stars – Bohemian Lions a v druhom stretnutí si o 17.15 hod. sily zmerajú Slovak Steel Dragons – Moravian Knights. Porazení z týchto duelov budú o 18.15 hod. hrať o 3. miesto a víťazi si o 19.10 hod. zahrajú vo finále.

Do hľadiska Steel arény srdečne pozývame fanúšikov hokeja z radov zamestnancov našej firmy a ich rodinných príslušníkov. Vstup na zápasy je voľný.                                             

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...