Vyhľadávanie:

Príďte povzbudiť kolegov a zabaviť sa

Príďte povzbudiť kolegov a zabaviť sa

Prekvapenia pre malých i veľkých

O zápasy našich hokejových majstrovstiev, ktoré sa hrajú v Steel aréne, je medzi fanúšikmi veľký záujem. V hľadisku sú na súboje svojich spolupracovníkov zvedaví nielen terajší, ale i bývalí zamestnanci firmy a ich rodinní príslušníci. Tímy povzbudzujú nielen svojou prítomnosťou, ale hlasivkami a športovým skandovaním vytvárajú na štadióne skvelú hokejovú atmosféru.

V tomto smere vynikajú najmä priaznivci Dopravy, BSC, Vysokých pecí, Oceliarne, ale aj tímu úradujúceho majstra z SVa, Zu + OV. Na pondelok 8. februára 2016, keď budú na programe dve záverečné stretnutia o 3. miesto a finále, pripravili organizátori pre fanúšikov navyše zaujímavý program. Deti budú súťažiť v streľbe na bránku zo stredového kruhu o hodnotné zaujímavé ceny a súťažné prekvapenie je pripravené aj pre dospelých. Hudobnou atrakciou bude vystúpenie speváčky Lilly a krasokorčuliarsku show zabezpečia členovia Kraso Centra Košice. K dispozícii bude aj tradičné fotenie fanúšikov s maskotom HC Košice Vrankou a iné zaujímavosti.

Už teraz si preto v tomto termíne rezervujte čas, aby ste sa mohli záverečných zápasov o bronz a o majstra USSK pre rok 2016 zúčastniť. Budete môcť byť svedkami odovzdávania cien a dekorovania hráčov troch najlepších mužstiev šampionátu medailami, zabavíte sa a oslávite nového majstra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...