Vyhľadávanie:

Príďte prežiť príjemný deň

Príďte prežiť príjemný deň

Podujatie Rodiny športujú už 1. augusta

Ak radi športujete, vy i vaša rodina, a ak chcete príjemne prežiť voľný deň, rozhodne si v kalendári už teraz poznamenajte sobotu 1. augusta. Príďte do Športovo - zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach. Určite neoľutujete. U. S. Steel Košice tu už po tretí raz usporiada pre zamestnancov spoločnosti - rodičov a deti deň športovania, zábavy a hier.

Čo môžete od účasti na podujatí Rodiny športujú očakávať? Súťaže v dvoch skupinových a dvoch individuálnych športoch, nesúťažné disciplíny, kopec hier pre deti so sladkými odmenami, ale i autogramiádu športovcov.

"Športové disciplíny sme zvolili tak, aby zaujali mužov, ženy i deti," informovala Ľubica Šipošová z útvaru Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice, ktorý podujatie pripravuje. "Súťažiť budú zmiešané družstvá, rodičia spolu s deťmi (vo veku od desať rokov), vo futbale, volejbale, stolnom tenise a šípkach. Absolútni víťazi sa môžu tešiť na zaujímavé ceny. Nesúťažne si bude možné zahrať šachy a stolný futbal. Deti určite potešia aj ďalšie atraktívne súťaže a hry a samozrejme detský bazár, v ktorom si nazbierané pečiatky za absolvovanie súťaží budú môcť vymeniť za malé darčeky a sladkosti. Vyšantiť sa budú môcť aj na dopravnom ihrisku, skákacom hrade, preliezačkách a hojdačkách. Medzi návštevníkov sa na autogramiádu chystajú aj hokejoví majstri z HC Košice."

Pravidlá prihlasovania: súťažiť môžu deti od desať rokov a prihlásiť sa môžete na maximálne jeden kolektívny šport (futbal, volejbal) a jeden individuálny šport (stolný tenis, šípky). Zadelenie do družstiev sa dozviete pri registrácii. Hlásiť sa však môžu aj celé tímy.

Na podujatie sú srdečne zvaní aj tí, ktorí neplánujú súťažiť (musia sa však tiež prihlásiť). Vstupné na podujatie je zdarma. Všetci účastníci budú mať zabezpečené občerstvenie a guláš na obed.

Prihlášku nájdete už v dnešnej Oceli východu (adresa na obálku: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú). Hlásiť sa môžete aj prostredníctvom intranetu. Uzávierka prihlášok je 20. júla 2009. Informácie získate aj na telefónnych číslach 3 - 0426 a 3 - 5237.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...