Vyhľadávanie:

Príďte si potrápiť aj mozog, nielen telo

Príďte si potrápiť aj mozog, nielen telo

Podujatie Rodiny športujú už 1. augusta - pribudla nová súťažná disciplína

U. S. Steel Košice usporiada 1. augusta 2009 už tretí ročník podujatia Rodiny športujú. Deň športovania, zábavy a hier bude patriť zamestnancom spoločnosti - rodičom a deťom, vítaní sú aj tí, ktorí súťažiť nechcú, ale radi by prežili pohodový deň v kruhu svojich kolegov.

Ako sme už informovali, na všetkých účastníkov čakajú kolektívne a individuálne športy, nesúťažné disciplíny, množstvo hier pre deti so sladkými odmenami i autogramiáda hokejových majstrov z HC Košice. Okrem futbalu, volejbalu, stolného tenisu a hádzania šípkami organizátori zaradili medzi súťažné disciplíny aj šach. Táto kráľovská hra skrýva v sebe prvky umenia, vedy a športu. Rozvíja logické myslenie a cvičí pamäť. O výsledku rozhodujú taktické, strategické a plánovacie schopnosti hráčov a tiež ich pozornosť a vnímavosť. Vytvorte družstvo - rodič - dieťa a príďte si zahrať. Systém bude závisieť od počtu prihlásených. Po skončení súťaže si deti budú môcť zahrať simultánku s majsterkou Slovenska v šachu v kategórii dievčatá do osem rokov Veronikou Ucekajovou.

Pravidlá prihlasovania: súťažiť budú zmiešané družstvá, rodičia spolu s deťmi (vo veku od desať rokov, v prípade šachu aj mladší ako desať rokov). Prihlásiť sa môžete na maximálne jeden skupinový šport (futbal, volejbal) a jeden individuálny šport (stolný tenis, šípky, šach). Zadelenie do družstiev sa dozviete pri registrácii. Hlásiť sa môžu aj celé tímy.

Vstupné na podujatie je zdarma. Všetci účastníci dostanú občerstvenie a guláš na obed.

Prihlášku nájdete v Oceli východu (adresa na obálku: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú). Hlásiť sa môžete aj prostredníctvom intranetu. Uzávierka prihlášok je 20. júla 2009. Informácie získate aj na telefónnych číslach 3 - 0426 a 3 - 5237.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...