Vyhľadávanie:

Príďte si potrápiť aj mozog, nielen telo

Príďte si potrápiť aj mozog, nielen telo

U. S. Steel Košice usporiada 1. augusta 2009 už tretí ročník podujatia Rodiny športujú. Deň športovania, zábavy a hier bude patriť zamestnancom spoločnosti - rodičom a deťom, vítaní sú aj tí, ktorí súťažiť nechcú, ale radi by prežili pohodový deň v kruhu svojich kolegov.

Ako sme už informovali, na všetkých účastníkov čakajú kolektívne a individuálne športy, nesúťažné disciplíny, množstvo hier pre deti so sladkými odmenami i autogramiáda hokejových majstrov z HC Košice. Okrem futbalu, volejbalu, stolného tenisu a hádzania šípkami organizátori zaradili medzi súťažné disciplíny aj šach. Táto kráľovská hra skrýva v sebe prvky umenia, vedy a športu. Rozvíja logické myslenie a cvičí pamäť. O výsledku rozhodujú taktické, strategické a plánovacie schopnosti hráčov a tiež ich pozornosť a vnímavosť. Vytvorte družstvo - rodič - dieťa a príďte si zahrať. Systém bude závisieť od počtu prihlásených. Po skončení súťaže si deti budú môcť zahrať simultánku s majsterkou Slovenska v šachu v kategórii dievčatá do osem rokov Veronikou Ucekajovou.

Pravidlá prihlasovania: súťažiť budú zmiešané družstvá, rodičia spolu s deťmi (vo veku od desať rokov, v prípade šachu aj mladší ako desať rokov). Prihlásiť sa môžete na maximálne jeden skupinový šport (futbal, volejbal) a jeden individuálny šport (stolný tenis, šípky, šach). Zadelenie do družstiev sa dozviete pri registrácii. Hlásiť sa môžu aj celé tímy. Vstupné na podujatie je zdarma. Všetci účastníci dostanú občerstvenie a guláš na obed.

Prihlášku nájdete v Oceli východu - dnes na strane číslo sedem (adresa na obálku: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú). Hlásiť sa môžete aj prostredníctvom intranetu. Uzávierka prihlášok je 20. júla 2009. Informácie získate aj na telefónnych číslach 3 - 0426 a 3 - 5237.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...