Vyhľadávanie:

Príďte so svojimi najbližšími prežiť pekný deň

Príďte so svojimi najbližšími prežiť pekný deň

Rodiny športujú

Už len necelé dva týždne nás delia od športovo-zábavného podujatia, ktoré pre hutníkov a ich rodiny pripravuje na 20. októbra 2007 v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach so začiatkom o 9.00 hodine spoločnosť U. S. Steel Košice.

Na všetkých čaká až do popoludnia 16. hodiny veľa zábavy, súťaží, hier a dobrej nálady. Vezmite svoje deti na akciu Rodiny športujú a zasúťažte si spolu s nimi v zmiešaných družstvách vo futbale, streetbale či v stolnom tenise. Pripravený je celý rad ďalších zábavných disciplín a hier. Výber bude naozaj veľký. Biliard, cyklistická jazda zručnosti (bicykle budú k dispozícii), hod na horizontálny terč, stavanie veže, skok vo vreci, slalom s knihou na hlave, slalom s odrážaním loptičky, hod na žrď, či skladanie puzzle. Pre všetkých, čo sa budú snažiť, sú pripravené malé odmeny. Chýbať nebudú ani atrakcie pre najmenšie deti - nafukovacie ródeo, pirátska loď a trojnohavice, balónová šou, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, v ktorých si vyskúšajú kreslenie na asfalt či výrobu sadrových odliatkov, a tiež jazda na vlastných kolieskových korčuliach. A keďže nám ide o bezpečnosť našich detí, nezabudnite im do vaku pribaliť i prilbu a chrániče, ktoré sa zídu aj malým cyklistom. Tí si budú môcť užívať jazdu na dopravnom ihrisku aj za prítomnosti dopravných policajtov, ktorí budú usmerňovať premávku a učiť deti pravidlám cestnej premávky. Bicykle budú, samozrejme, k dispozícii.

Program v areáli ihriska obohatia okrem vystúpení hudobných skupín, bábkového divadla a ďalších prekvapení aj hasiči. Predvedú ukážky svojej práce, používanie ochranných oblekov, ukážu dekontaminačný stan, dýchacie i meracie prístroje. Navyše, deti budú mať možnosť vyskúšať si pod ich dozorom hasenie požiaru a spustiť sa v postroji na lanovke.

A akéže by to bolo súťaženie bez odmien? Ceny čakajú nielen na víťazov zápolenia vo futbale, streetbale a stolnom tenise, ale každé dieťa, ktoré sa zapojí do tej-ktorej hry, dostane za splnenie jednotlivých disciplín na hraciu kartičku pečiatky. V "obchodnom domčeku" si ich potom bude môcť vymeniť za sladkosti a iné darčeky. Pre všetkých účastníkov podujatia je pripravené občerstvenie. Pri registrácii balíček s bagetou, nápojom a sladkosťou, v čase obeda guláš. Káva a čaj budú po celý deň k dispozícii zadarmo.

Vyplnenú prihlášku, vpíšte do nej aj mená svojich detí, doručte buď osobne alebo poštou na adresu Oceľ východu, Vstupný areál USSK, 044 54 Košice najneskôr do 12. októbra 2007. Využiť môžete aj našu schránku vo vestibule vrátnice 2A. Prihláste sa čím skôr, už aj vzhľadom na kapacitu športovo-zábavného areálu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...