Vyhľadávanie:

Príďte v piatok do areálu na Alejovú

Príďte v piatok do areálu na Alejovú

Košické športové leto 2005 vrcholí

Aj vďaka veľkorysej finančnej podpore spoločnosti U. S. Steel Košice mohla Mestská časť Košice - Juh v polovici júna tohto roku uviesť do prevádzky zrekonštruovaný Športovo-zábavný areál pre deti a mládež na Alejovej ulici č. 2. Odvtedy sa v tomto stánku, ktorý poskytuje celý rad možností na využitie voľného času, uskutočnilo množstvo podujatí a športových zápolení. Či už na dopravnom ihrisku, ktoré je vybavené cestnou svetelnou signalizáciou a vodorovným i zvislým značením alebo na minifutbalovom ihrisku s umelým trávnatým povrchom. Priestor tu majú aj milovníci kolieskového korčuľovania, plážoví volejbalisti i hokejbalisti.
Ani počas leta, v čase prázdnin, ihrisko neosirelo. Práve naopak. Organizátori - mestská časť Košice - Juh, Magistrát mesta Košice v spolupráci so spoločnosťou U. S. Steel Košice pripravili pre školopovinnú a stredoškolskú mládež z celého mesta po prvýkrát akciu pod názvom Košické športové leto 2005. V štyroch turnusoch súťažili chlapci a dievčatá v individuálnych i kolektívnych športoch. Vo futbale, streetbale, plážovom volejbale, tenise, hokejbale i stolnom tenise. V piatok tento týždeň, 26. augusta, Košické športové leto 2005 vyvrcholí. Príďte si so svojimi ratolesťami zašportovať i pobaviť sa. Pre deti sú pripravené cyklistické preteky a súťaže na kolieskových korčuliach a kolobežkách. Odmeny získajú všetci. Chýbať nebude ani zaujímavý kultúrny program. Už aby len vyšlo počasie, pretože v prípade veľmi nepriaznivých podmienok by organizátori boli nútení podujatie zrušiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...