Vyhľadávanie:

Prídu aj záchranári, hasiči a hokejisti

Prídu aj záchranári, hasiči a hokejisti

Rodiny športujú

Ešte sa nerozhodli? Veľa času už nemáte. Na podujatie Rodiny športujú, ktoré spoločnosť U. S. Steel Košice pripravuje pre svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov na 4. októbra 2008 v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach, sa môžete prihlásiť najneskôr do pondelka, 22. septembra.

Informovali sme už, že na všetkých čaká vskutku zaujímavý program. Okrem športových zápolení zmiešaných družstiev dospelých a detí nad 10 rokov vo futbale, streetballe, stolnom tenise a stolnom futbale, chystajú organizátori celý rad atraktívnych hier a aktivít aj pre menšie deti. Na deviatich stanoviskách si budú môcť vyskúšať hod na horizontálny terč, slalom s knihou na hlave, slalom s odrážaním loptičky, skladanie obrázkov v časovom limite, usporiadanie farieb v skladačke podľa predlohy, ale aj úlohu rybára, ktorý musí z nafukovacieho bazénu vyloviť aspoň tri rybky. Na športovej dráhe budú musieť absolvovať trasu čo najrýchlejšie a cestou si zahrať futbal a basketbal. Pre menšie rodinné družstvá je pripravený zábavný kros na štafetový spôsob. Medzi atrakciami nebude chýbať maľovanie na tvár, tvorivé dielne - maľovanie na asfalt a kamene, tvorenie sadrových odliatkov, či balónová šou. Za splnené úlohy dostanú deti na hraciu kartu pečiatky, za ktoré si budú môcť "nakúpiť" v bufete.

Účastníci podujatia, ktoré sa začína prezentáciou o 9. hodine (pre každého je pripravené občerstvenie, nápoje, guláš a tričko), sa môžu tešiť i na hodnotný kultúrny program, prezentáciu práce záchranárov i členov Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice, ktorí prídu s hasiacim a záchranným automobilom Chevrolet GM 3500 a predvedú používanie ochranných oblekov, dekontaminačný stan, autonómny dýchací prístroj, meracie prístroje, prúdnice či vzduchové vankúše. Ukážu tiež, ako sa likviduje požiar pomocou prenosných hasiacich prístrojov.

Mnohých určite poteší i prítomnosť košických hokejistov Ladislava Ščurka, Mareka Bartánusa, Ľubomíra Chmela a Martina Gajdoša. S deťmi si zahrajú vzdušný hokej, chýbať nebude ani autogramiáda.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...