Vyhľadávanie:

Prihlášky do 3. februára

Prihlášky do 3. februára

Informácie a pokyny pre súťažiacich druhej časti lyžiarskych pretekov na Jahodnej

Na Jahodnej sa v sobotu 11. februára, v rámci Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice, uskutoční druhá časť lyžiarskych pretekov - súťaž v obrovskom slalome a v snouborde. Súčasťou tejto časti zimnej olympiády bude aj XIV. ročník obrovského slalomu detí zamestnancov USSK, ktorý bude mať štart o 7.50 hod. Rodičia prihlasovali svoje deti u členov organizačného výboru zimnej olympiády v jednotlivých dcérskych spoločnostiach, divíznych závodoch a závodoch, alebo e-mailom u Ing. Ľ. Karchutňákovej (LKarchutnakova@sk.uss.com). Ktorí tak neurobili, majú ešte možnosť prihlásiť svoje ratolesti do 3. februára 2012.
Súťažiť budú chlapci i dievčatá v kategóriách prípravka (roky narodenia 2003, 2004 a 2005), mladšie žiactvo (r. 2000, 2001 a 2002), staršie žiactvo (r. 1997, 1998, 1999) a juniori a juniorky narodení v rokoch 1994, 1995 a 1996. Každý pretekár musí mať lyžiarsku prilbu, dopravu na Jahodnú zabezpečia rodičia individuálne. Preberanie štartových čísiel v čajovni bude na Jahodnej od 7.00 do 7.20 hod. Vyhlásenie výsledkov obrovského slalomu detí sa uskutoční po pretekoch o 11. hodine.

O 10. hodine sa začne už 12. Detský zimný karneval. Podmienkou účasti detí našich zamestnancov je ich zapojenie sa do súťaží na boboch, saniach, lyžiach, snouborde, alebo sa zúčastnia súťaže a prehliadky karnevalových masiek. Záujemcovia z radov rodičov už prihlasovali svoje deti do 15 rokov v ZO OZ KOVO U. S. Steel Košice, kde si prevzali lístky na občerstvenie (bageta a čaj) i na vlek. Ak ste to nestihli, môžete svoje deti prihlásiť ešte do 3. februára 2012. Doprava detí v sprievode rodičov na Jahodnú je individuálna. Súťaže potrvajú približne do 13.20 hod., potom sa uskutoční vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie diplomov a cien trom najlepším súťažiacim i najkrajším maskám.

Pred súťažami dospelých v obrovskom slalome a v snouborde sa všetci prihlásení musia najprv prezentovať. Prezentácia nebude ako po minulé roky v hornej čajovni pri vleku, ale v miestnosti bývalého skladu a príručného bufetu hneď vedľa hlavného parkoviska. Miesto bude označené informačnými tabuľami na okraji parkoviska. Okrem štartových čísiel dostanú pretekári aj lístky na stravu (guľáš a čaj). Slávnostný ceremoniál otvorenia pretekov je naplánovaný na 9. hodinu. Po ňom sa o 9.25 hod. uskutoční štart pretekov v snouborde a o 10.30 hod. bude štart 1. kola obrovského slalomu mužov a žien. O 13. hodine bude štart 2. kola obrovského slalomu a o 15.30 hod. sa uskutoční slávnostné vyhodnotenie, vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším pretekárom v kategóriách mužov a žien.

Doprava účastníkov bude zabezpečená autobusom s odchodom o 7.30 hod. z parkoviska od Spoločenského pavilónu, o 16.00 hod. odchádza autobus z Jahodnej späť do Košíc. Aj na preteky v obrovskom slalome a v snouborde sa môžete prihlásiť do 3. februára 2012. Štartujúci v obrovskom slalome majú na Jahodnej k dispozícii ešte dva tréningy vo večerných hodinách od 18.00 do 20.00 hod. Zajtra 2. februára a o týždeň vo štvrtok 9. februára 2012.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...