Vyhľadávanie:

Prihlášky iba do 24. augusta

Prihlášky iba do 24. augusta

Jubilejná letná olympiáda sa blíži

Jubilejný XX. ročník letnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice sa uskutoční v dňoch 2. až 4. septembra 2010. Súťažiť sa bude v štrnástich športoch na rôznych športoviskách v Košiciach a blízkom okolí. Pätnástym športom letnej olympiády bol futbal, ktorého turnaj sa konal v mesiacoch máj - jún. Titul majstra získali futbalisti z Vysokých pecí.

V tomto roku pribudne medzi olympijské športy golf. Golfový turnaj odštartuje oproti plánovanému termínu o týždeň skôr. Uskutoční sa v sobotu 28. augusta 2010 na ihrisku Golfového klubu Alpinka so začiatkom o 10. hodine pod názvom U. S. Steel Košice Olympic Golf Cup. Prihlásiť sa na tento premiérový turnaj môžu iba zamestnanci USSK a jej dcérskych spoločností, a to do 24. augusta.

Účastníci ostatných športov sa na jednotlivé súťaže prihlasujú v svojich spoločnostiach, DZ a útvaroch GM u poverených členov organizačného výboru tiež do 24. augusta. Prihlášky sú v elektronickej podobe umiestnené na intranete (stránka ŠPORT pod piktogramom letnej olympiády).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...