Vyhľadávanie:

Prihláste sa do 8. februára

Prihláste sa do 8. februára

O mesiac zaznejú fanfáry slávnostného otvorenia IX. ročníka Zimnej olympiády U. S. Steel Košice

ZOH

Presne o mesiac, v sobotu 12. februára 2005, odštartujeme v Hnileckej doline druhú časť zimnej olympiády bežeckou súťažou na 5, 4 a 3 km pre súťažiacich troch vekových kategórií do 40, do 50 a nad 50 rokov. Už zajtra, 13. januára 2005, však odštartujú hokejisti na ľade ZŠ na Kavečanskej ceste svoj olympijský šampionát, ktorý bude prológom našej zimnej olympiády. Ten potrvá až do 15. februára, kedy bude finále.

Pre všetkých zamestnancov, ktorí sa chcú zúčastniť súťaží v snowboarde a v obrovskom slalome v sobotu 19. februára na Jahodnej, si zopakujme podmienky účasti. Otvárací ceremoniál sa začína o 9.00 hodine, hneď po ňom sa na štart postavia súťažiaci v snowboarde a po nich sa bude konať súťaž v obrovskom slalome mužov a žien. Po skúsenostiach z uplynulých rokov je počet prihlásených vždy väčší, ale zatiaľ len na papieri. Odvážlivcov je každým rokom viac, ale tých, ktorí sa potom skutočne postavia na štart obrovského slalomu, je už menej. A tak obavy z toho, že na Jahodnej budeme končiť súťaže až niekedy pri umelom osvetlení, sa zatiaľ nenaplnili. Ale myslíme aj na takúto alternatívu, lebo počet prihlásených nie je limitovaný a prihlásiť sa môže každý zamestnanec U. S. Steel Košice.

Ženy i muži budú súťažiť vo vekových kategóriách do 30 rokov, do 50 rokov a nad 50 rokov. V snowboarde sme pre deti našich zamestnancov kategóriu do 17 rokov posunuli o rok vyššie, teda súťažiť budú môcť juniori a juniorky až do 18 rokov. Súťaž dospelých v snowboarde bude bez rozlíšenia veku. Už po piaty raz sa pri neustále rastúcom záujme uskutoční Detský zimný karneval. Bude takisto na svahu Jahodnej v sobotu 19. februára so začiatkom o 10.00 hodine. Zúčastnia sa ho deti, vnúčatá i pravnúčatá zamestnancov U. S. Steel Košice. Rodičia prihlásia svoje ratolesti, vo svojom odborovom úseku OZ METALURG, kde zároveň dostanú stravný lístok i visačku na vleky.

Pre deti budú pripravené súťaže na lyžiach, saniach, boboch a iné zaujímavé športové atrakcie. Vyvrcholením karnevalu bude vyhlásenie najlepších karnevalových masiek a záverečná diskotéka na snehu. Pozývame všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice, aby sa, či už ako súťažiaci alebo iba ako doprovod detí, prihlásili a zúčastnili sa tohto veľkolepého podujatia. Do športových súťaží sa môžete prihlasovať do 8. februára vo svojich divíznych závodoch, útvarov a úsekoch u poverených dlhoročných členov organizačného výboru alebo v elektronickej podobe na adrese Ján Margita. Organizačné pokyny s prihláškami sú v DZ a úsekoch viceprezidentov, rovnako aj na intranete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...