Vyhľadávanie:

Príležitosť investovať do svojho zdravia

Príležitosť investovať do svojho zdravia

Zamestnanci U. S. Steel Košice si od vlaňajška volia najvhodnejšiu formu regenerácie sami. Na základe dohody zamestnávateľa so zástupcami zamestnancov boli zo sociálneho fondu vyčlenené finančné prostriedky na poukážky Relax Pass za niekoľko miliónov korún. Rovnakým dielom pre každého. V minulej sezóne, ako potvrdzuje analýza preferencie základných foriem regenerácie, hutníci najčastejšie využívali regeneračné a relaxačné centrá, masážne služby, erobik, fitnes, športové kluby a centrá, soláriá, ale poukážky investovali aj na úhradu dovolenkových a ozdravných pobytov. Ukázalo sa tiež, že bolo veľmi úspešné zaradiť do siete Relax Pass aj predaj permanentiek HC Košice a v rámci využívania voľného času s rodinou aj vstup do ZOO a úhradu jazdy na bobovej dráhe. Analýza tiež potvrdila výraznú preferenciu aktívnych, fyzických foriem regenerácie pred pasívnym, skôr psychickým oddychom. Príležitosť investovať do svojho zdravia prostredníctvom poukážok Relax Pass dostávajú hutníci aj v tomto roku.

"Bezmála 670 tisíc poukážok Relax Pass distribuujeme práve v týchto dňoch. Majú tak ako vlani, dvojročnú platnosť, do 31. decembra 2008, takže umožnia naberať nové sily vo vyše 630 regeneračných, rehabilitačných, relaxačných, športových i kultúrnych centrách a zariadeniach v dostatočne veľkom časovom priestore. Účel ich využitia sa nemení, rozhodla o tom Sociálna komisia USSK. Poukážky v súhrnnej hodnote 2500 korún dostane každý zamestnanec spoločnosti, ktorý je v riadnom pracovnom pomere ku dňu ich distribúcie. Výnimku tvoria tí, ktorí nastúpili do firmy v tomto roku, do 31. januára 2007 a neskôr. Prináleží im alikvotná časť poukážok po ukončení trojmesačnej skúšobnej lehoty. V prípade poukážok ide o nepeňažný príjem na strane zamestnanca, bude sa teda zdaňovať 19 percentami," informoval viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...