Vyhľadávanie:

Pripravujeme futbalový šampionát

Pripravujeme futbalový šampionát

Po zimnej olympiáde v bežeckom lyžovaní, v snouborde a v obrovskom slalome, pripravujeme ďalšiu športovú aktivitu pre zamestnancov, a to majstrovstvá U. S. Steel Košice vo futbale. Uskutočnia sa v máji na štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici v Košiciach. V tomto roku sa budú futbalové majstrovstvá konať v rámci jubilejného XX. ročníka letnej olympiády. Do súťaže sa môžu prihlásiť mužstvá divíznych závodov, dcérskych spoločností a z vedenia USSK do 27. apríla 2010, keď sa o 13. hodine za prítomnosti vedúcich mužstiev uskutoční žrebovanie do skupín.

Hrať sa bude systémom každý s každým v skupinách, do štvrťfinále postúpi osem najlepších tímov zo skupín. Na súpiske môže byť maximálne 20 hráčov, v jednom zápase môže nastúpiť okrem brankára až 16 hráčov v poli. Dlhodobý turnaj sa začne zápasmi v skupinách v pondelok 3. mája 2010 a bude pokračovať v týchto ďalších termínoch: 5., 7., 10., 12., 14., 17. a 19. mája. Náhradné termíny sú 21. a 24. mája (podľa počtu prihlásených mužstiev). Majstrovský titul z roku 2009 by mali obhajovať futbalisti z Vedenia. Nový majster U. S. Steel Košice vo futbale pre rok 2010 získa okrem pohára za prvenstvo aj putovný Pohár prezidenta spoločnosti. Poháre a medaily získajú hráči troch najlepších mužstiev a ceny si prevezmú aj najlepší brankár, obranca, hráč a strelec šampionátu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...