Vyhľadávanie:

Pripravujeme šampionát v basketbale

Pripravujeme šampionát v basketbale

Po letnej olympiáde sa k slovu dostanú aj basketbalisti. Pre nich pripravujeme majstrovstvá o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice a o majstra spoločnosti pre rok 2008. Hrať sa bude už tradične v telocvični ZŠ Starozagorská na sídlisku KVP, vždy v pondelok v dňoch 6., 13., 20. a 27. októbra. V jeden deň sa odohrajú tri stretnutia o 18. hodine, o 19.15 hod. a o 20.15 hod.

Hrať sa bude podľa platných pravidiel basketbalu, na súpiske musí byť minimálne 6, maximálne 10 hráčov, zamestnancov U. S. Steel Košice a ich dcérskych spoločností. Môžu byť aj mužstvá s vlastným názvom bez ohľadu na príslušnosť k divíznemu závodu, útvaru či úseku. Každé mužstvo musí mať jednotné dresy s číslami a na zápas musia nastúpiť v obuvi určenej pre halové športy. Prihlášky je potrebné odoslať elektronicky na adresu jcaban@sk.uss.com najneskôr do 26. septembra 2008, kedy sa o 13. hodine uskutoční v AB USSK na 12. poschodí porada vedúcich mužstiev.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...