Vyhľadávanie:

Pripravujú spoločný katalóg výrobkov

Pripravujú spoločný katalóg výrobkov

Kvalitári z U. S. Steel Serbia v Košiciach

Kvalitári
Hostia z U. S. Steel Serbia sa zúčastnili mítingu, na ktorom úsek GM pre kvalitu hodnotil proces kontinuálneho zlepšovania. Zľava Milanka Miloševič, riaditeľka pre kvalitu, Tania Živkovič z úseku QMS a John Cline, generálny manažér pre kvalitu
v srbskom závode.

Po prvý raz zavítali minulý týždeň do U. S. Steel Košice kolegovia - kvalitári z U. S. Steel Serbia v srbskom Smedereve. Skupinu tvorili generálny manažér pre kvalitu John Cline, riaditeľka pre kvalitu Milanka Miloševič a Tania Živkovič z úseku QMS.
Päťdňový pobyt v Košiciach bol nabitý prácou. Spolu s tímom generálneho manažéra pre riadenie kvality U. S. Steel Košice Davidom Bormetom sa zaoberali najmä prípravou spoločného katalógu výrobkov a spracovaním komplexných podkladov pre infomačné systémy, ktoré budú použiteľné súčasne pre viaceré európske závody U. S. Steel.

"Myšlienka vytvoriť takýto katalóg vznikla v druhej polovici minulého roku," vraví Jozef Billy, riaditeľ pre riadenie kvality U. S. Steel Košice. "Jeho obsahom budú všetky typy výrobkov vyrábaných v závodoch U. S. Steel v Európe. Do istej miery bude automaticky rozhodovať o tom, v ktorom závode je tú - ktorú zákazku výhodnejšie vyrábať. Nový systém OFS (Order Fullfilment System) zrýchli prijímanie opakovaných objednávok."

Na príprave informačného systému sa podieľa softvérová skupina z Indie a Informačné technológie U. S. Steel Košice. Katalóg budú mať k dispozícii obchodníci a logisti. Pobyt v košickej hute využili srbskí kolegovia aj na prehliadku výrobných prevádzok. Zavítali tiež do laboratórií Labortestu a pracovísk Výskumu a vývoja. Zaujímali sa tiež o metódy kontroly vstupných surovín a diskutovali aj o ekológii.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...