Vyhľadávanie:

Program športových aktivít v roku 2014

Program športových aktivít v roku 2014

Športoví nadšenci z našej spoločnosti si budú môcť aj v roku 2014 spontánne zašportovať. Oddelenie Sociálnej politiky a mimomzdovej motivácie pre nich pripravuje firemné Športové hry. V mesiacoch január a február 2014 si prídu na svoje milovníci zimných športov.

Prológom XVIII. ročníka Zimných športových hier bude v januári beh na lyžiach v kategóriách mužov a žien, ktorý je naplánovaný na sobotu 18. 1. 2014 v lyžiarskom bežeckom areáli na Kojšovskej holi. Termín prihlásenia sa na preteky je do 11. 1. 2014.

O dva dni neskôr, v pondelok 20. januára, odštartuje v Steel aréne 47. ročník hokejového turnaja o majstra USSK pre rok 2014. Zápasy tohto dlhodobého šampionátu sa budú hrať až do 20. februára, keď budú na programe záverečné zápasy o umiestnenie na prvých troch priečkach. Vyžrebovanie a program zápasov v skupinách prinášame na inom mieste v článku Piata obhajoba oceliarov.

V sobotu 8. februára sa na Jahodnej uskutočnia lyžiarske preteky v obrovskom slalome a v snouborde a zároveň sa tam bude konať 14. ročník Detského zimného karnevalu. Tak ako po iné roky, aj teraz budú pre súťažiacich lyžiarov zabezpečené obľúbené tréningy. Tri týždne pred pretekmi v obrovskom slalome si môžu zamestnanci USSK prihlásení do súťaže (po predložení ID karty) zatrénovať na svahu Jahodnej vo štvrtok 23. januára, 30. januára a 6. februára 2014. Tréningy sa budú konať na vytýčenej trati vždy vo večerných hodinách od 18.00 do 20.00 hod. Záujemcovia o súťaže na Jahodnej sa môžu prihlásiť do 1. 2. 2014. Celý systém prihlasovania a propozície jednotlivých súťaží na Kojšovskej holi a na Jahodnej sú prístupné na športovej stránke intranetu už od 20. 12. 2013.

Športový kalendár zahŕňa aj dlhodobý futbalový turnaj o majstra USSK, ktorý sa bude konať v mesiacoch máj - jún na štadióne Technickej univerzity Košice na Watsonovej ulici.

Letné športové hry sú v tomto roku naplánované na 4. - 6. septembra 2014. Na rôznych športoviskách v Košiciach sa uskutočnia turnaje, súťaže a preteky v dvanástich športových odvetviach. Letné športové hry ukončí súťaž v golfe, ktorá sa bude konať o týždeň neskôr v nedeľu 14. septembra 2014 na novom golfovom ihrisku v Malej Ide.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...