Vyhľadávanie:

Program Tvoja šanca hrať pokračuje

Program Tvoja šanca hrať pokračuje

Program podpory mladých hokejových, basketbalových a futbalových talentovaných nádejí, ktorý spoločnosť U. S. Steel Košice realizuje od roku 2006, vychádza v ústrety práve deťom zo sociálne znevýhodneného prostredia. Dáva im šancu plnohodnotne sa venovať športu pod vedením profesionálnych trénerov tým, že im prispieva na klubové poplatky alebo na časť športového výstroja.

"Za šesť rokov existencie programu Tvoja šanca hrať podporila firma dovedna 402 talentovaných mladých hráčov. Bolo medzi nimi 258 hokejistov, 111 basketbalistiek a 33 futbalistov," zhrnula Eva Svrčeková z útvaru riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice a dodala, že program pokračuje ďalej. Žiadosti o zaradenie do programu v nastávajúcom školskom roku 2013/2014 treba poslať najneskôr do 7. júna 2013 na adresu Eva Svrčeková, Vonkajšie vzťahy, U. S. Steel Košice, 044 54 Košice, alebo odovzdať v zalepenej obálke trénerom klubov, ktorí ich doručia do spoločnosti U. S. Steel Košice.

Podmienky zaradenia do programu i ďalšie dôležité informácie získajú záujemcovia od vedúcich jednotlivých športových klubov, alebo ich nájdu na www.usske.sk/sport. "Upozorňujeme, že posúdené budú iba kompletné žiadosti, teda také, ktorých prílohou budú požadované potvrdené dokumenty," upozornila Eva Svrčeková.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...