Vyhľadávanie:

Progresívne systémy v technickom zariadení budov

Progresívne systémy v technickom zariadení budov

Odborný seminár o radiátoroch

V dňoch 3. - 7. 5. 2004 sa uskutočnil druhý ročník odborného seminára s názvom Progresívne systémy v technickom zariadení budov. Päťdňový seminár, organizovaný každý deň v inom meste na Slovensku, bol určený projektantom, obchodníkom a montážnym firmám z oblasti vykurovania, tepelnej techniky a energetiky. Podujatie, za aktívnej účasti U. S. Steel Košice, pripravila Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia. Odborným garantom podujatia bola Stavebná fakulta STU Bratislava. Zúčastnené firmy prezentovali svoje výrobné programy, resp. predajný sortiment.

Za U. S. Steel Košice sa seminára aktívne zúčastnili zástupcovia výrobcu radiátorov, výskumu, obchodného úseku, zákazníckeho servisu a marketingu. Dvomi prednáškami na tému výrobného sortimentu radiátorov, resp. obchodnej stratégie predaja, sme informovali odbornú verejnosť o súčasných a pripravovaných novinkách vo výrobe radiátorov. Veľký ohlas mali hlavne inovované typy, ako radiátor s hladkou čelnou plochou, s napájaním zdola (stredové) tzv. ventil kompakt a radiátor typu 20 so zúženou šírkou, ktoré sú vhodné hlavne na použitie v prostredí so zvýšenými požiadavkami na čistotu (nemocnice a pod.). V rámci seminára sme absolvovali aj konzultácie s projektantmi a montážnikmi, na ktorých sme získali množstvo podnetov na ďalšie skvalitňovanie, hlavne servisných služieb a námetov na ďalšiu inováciu radiátorov.

Akciu hodnotíme ako prospešnú, pretože slovenský trh je pre radiátory hlavným trhom a je v záujme našej spoločnosti udržať si súčasnú pozíciu aj v budúcnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...