Vyhľadávanie:

Projekt ENERGIA má svojich výhercov

Projekt ENERGIA má svojich výhercov

Prvé kolo spoločného projektu ENERGIA, organizovaného Strednou priemyselnou školou hutníckou, spoločnosťou U. S. Steel Košice a Zväzom hutníctva, ťažobného priemyslu a geológie SR, má svojich výhercov. Celý projekt vyvrcholí odbornou konferenciou v školskom roku 2006/ 2007 a začal súťažou v máji tohto roku. Súťaž bola vyhlásená medzi žiakmi SPŠ hutníckej v dvoch kategóriách - a to návrhom LOGA konferencie a návrhom názvu konferencie. Všetky návrhy žiakov boli spracované v škole a postúpené na posúdenie priamo komisii USS Košice.

Prvé miesto za LOGO získal študent 4. T triedy Martin Bereščík pod vedením profesora Piska, druhé miesto získala študentka 1. T triedy Anna Beľušová pod vedením profesorky Ďuratnej, tretie miesto obsadili Monika Brozmanová a Mirka Rajdugová zo 4. T pod vedením profesorky Barnovej.

Prvé dve miesta boli udelené v ďalšej súťažnej kategórii, a to o názov konferencie. Rovnakým názvom ENERGIA BUDÚCNOSTI zvíťazili Patrik Hudák a Juraj Szabo zo 4. PA triedy a tretie miesto za názov ENERGIA HÝBE SVETOM získal študent 4. PA Tomáš Čarný pod vedením profesorky Šenitkovej Lukáčovej.

Komisia vyberala z viac ako 100 návrhov na logo a 70 návrhov na názov konferencie. Ceny z rúk zástupcu útvaru Generálneho manažéra pre energie a dopravu U. S. Steel Košice prevzali výhercovia 30. júna pri slávnostnom ukončení školského roka na pôde SPŠ hutníckej.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...