Vyhľadávanie:

Prológom kvalifikácia

Prológom kvalifikácia

V sobotu odštartuje na Aničke tenisový Challenger Steelers Cup

Na budúci týždeň sa v dňoch 10. - 16. 5. 2004 bude konať v tenisovom areáli na Aničke medzinárodný challengerový turnaj mužov s dotáciou 25 tisíc eúr s názvom Steelers Cup.

Do bojov zasiahne 32 tenistov, ale už túto sobotu 8. mája sa začne dvojdňová kvalifikácia ďalších 32 tenistov o štyri postupové miesta do hlavnej súťaže. V kvalifikácii sa objavia mladí talentovaní tenisti aj zo Slovenska a hlavne z nášho regiónu, ktorí dostanú šancu bojovať so skúsenými zahraničnými hráčmi z rebríčka ATP.

Podobne ako vlani, aj teraz je pre divákov do hľadiska vstup voľný a priaznivci tenisu si okrem zápasov budú môcť pozrieť aj niektoré zaujímavé sprievodné akcie. V sobotu 15. mája sa uskutoční VIP turnaj, na ktorom budú štartovať známe tenisové osobnosti, manažéri, sponzori, obchodníci i zákazníci zo Slovenska, Čiech a Nemecka. Medzi prihlásenými sú aj viceprezident U. S. Steel Košice pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga, riaditeľ magistrátu mesta Košice Ondrej Bernát, riaditeľ kancelárie predsedu Košického samosprávneho kraja Marián Krajňák i další.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...